karnemelk-roze
karnemelk is gezond

Nieuw: zeewier, ‘vermomd als pasta’

zeewierpasta‘Zeewier, vermomd als pasta’, zo noemt eigenaar Willem Sodderland zijn nieuwe voedingsproduct. Onder de merknaam ‘I sea pasta’ verkoopt hij met zijn bedrijf Seamore aan consumenten en horeca zijn pasta, die eigenlijk puur groente is. Die is zeer duurzaam, want geheel biologisch gekweekt, en bovendien koolhydraat- en calorie-arm en glutenvrij. Dit product bleek prijswinnend.

Lekker en goedkoop (€12,95)

Lekker, goedkoop en gezond eten kan op veel manieren. Het Voedingscentrum doet daarvoor nu, aan het begin van 2014, ook een duit in het zakje, en maakte het boekje 'Lekker voor weinig', samen met het Nibud, het instituut voor budgetvoorlichting.

Recepten voor weekaanbiedingen

Veel mensen hebben redenen om zo goedkoop mogelijk boodschappen te doen. En kopen dus weekaanbiedingen bij diverse supermarkts. Maar dan kan het lastig zijn om van die ingrediënten een mooie maaltijd te brouwen. Daar kan Actierecepten bij helpen.

Recepten

Hoe veel receptensites bestaan er al? Veel! Daar gaat AllesOverVoeding er niet eentje aan toevoegen. Wel hebben we een paar tips voor wie zoekt naar recepten met een focus op de volgende zaken:
- extra gezond
- heel duurzaam
- met 'vegetarisch vlees'
- zonder gluten, lactose, suiker, e-nummers
- lekker goedkoop
- supersnel klaar.
Plus een vrolijke tip voor koken met kinderen: Keetsmakelijk